Aller au contenu principal
Armentia

Trobades Internacionals en Línia: rumb al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET)

El juny del 2020, a Barcelona, se celebrarà el Foro Social Mundial de les les Economíes Transformadores (FSMET), que és el punt de confluència de grups i peersones de tot el món. Per això, fa una crida a tot@s l@s actor@s involucrats en la transformació econòmica, tant a l’àmbit global com internacional.

Uneix-te a les Trobades Internacionals en Línia (EIL, en les seves sigles en castellà) per contribuir en el procés del FSMET, allà on siguis!

 

Les EIL – FSMET

Així, totes les persones i organitzacions que lluiten per la transformació de l’economia i el nostre món se les crida a l’acció, a què contribueixin a l’arrelament internacional del procés del FSMET. Des d’ara i fins que tingui lloc el FSMET 2020 estan convidades a participar a les reunions en línia que presenten els següents objectius:

1.      Permetre una difusió personalitzada del progrés del procés d’organització del FSMET des de Barcleona i des del comitè de coordinació

2.      Donar suport a la difusió de la informació dels grups internacionals que es mobilitzen cap el FSMET i promouen intercanvis entre Barcelona i els altres grups

3.      Fomentar la consolidació del FSMET com un procés internacional

Aquesta iniciativa està impulsada per valors de la inclusió, obertura, transparència, horitzontalitat, autogestió, independència i lluita contra qualsevol tipus de discriminació. Es basa en la Carta de principis del Fòrum Social Mundial. Prendrà la forma del treball col·lectiu aquells que s’involucrin!

 

Trobades Internacionals Virtuals

Es proposa que siguin trimestral. La primera trobada tindrà lloc les dues últimes setmanes d’octubre.

Cada una d’aquestes reunions tindrà lloc en tres etapes en els següents idiomes: castellà, anglès i francès.

La primera reunió en castellà tindrà lloc el dijous 17 d’octubre del 2019, d’acord amb el següent horari: 

Bogotà: 8h

Montreal: 9 a.m.

Barcelona: 15h

Nova Delhi: 18h30

La reunió en anglès tindrà lloc el divendres 25 d’octubre del 2019 acord amb el següent horari:

Bogotà: 8h

Montreal: 9 a.m.

Barcelona: 15h

Nova Delhi: 18h30

La reunió en francès tindrà lloc el divendres 25 d’octubre en el següent horari:

Bogotà: 10am

Montreal: 11am

Barcelona: 5pm

Nova Delhi: 8:30pm

Si vol saber l’hora exacta acord a la seva situació geogràfica personal, pot fer-ho accedint a aquest lloc web: https://www.zeitverschiebung.net/fr/ 

 

Manifesta el seu interès

Per participar en aquesta iniciativa (participar en les reunions o contribuir a la seva organització), se’l convida a completar el següent formulari:

https://framaforms.org/encuentros-internacionales-virtuales-eiv-virtual-international-meetings-vim-rencontres-1568122121 

Per unir-se a la trobada, ho pots fer a través de la plataforma Zoom. Ademés, aquí pots trobar l'odre del dia

Invalid address: sil315@hotmailInvalid address: You must provide at least one recipient email address.