Vés al contingut
FSMET 2020

Inaugurem segona etapa de l'FSMET

El proper dilluns 26 d'octubre a les 15h CET tindrà lloc la inauguració de la darrera etapa del FSMET 2020. Podeu accedir-hi en aquest enllaç

A banda de repassar el procés de confluència dels darrers anys i presentar el programa dels propers dies (és a dir, les sessions #AcceptemElRepte i les activitats autogestionades) aquesta sessió també vol ser un espai de treball on es presentin eines, s'intercanviïn impressions i es tracin les línies per seguir avançant. 

Per aquest motiu, d'una banda es parlarà de la metodologia dels diàlegs intermoviments que han tingut lloc aquests anys, així com de les dimensions de les confluències que tenen l'objectiu de transformar l'economia, destacant les aliances, els reptes i els propers passos a seguir. De l'altra, es presentarà el mapeig i la sistematizació dels treballs de confluències, una eina bàsica per assolir els objectius.

Finalment, tindrà lloc un espai de debat on esperem que les aportacions de totes enriqueixin la feina feta fins ara i l'horitzó que ens marquem per seguir endavant!

Consulta el calendari complet aquí.