Aller au contenu principal
ForumObert

Arriba el Fòrum Obert Internacional sobre les economies transformadores!

El FSMET 2020 és, cada vegada més, una realitat. Més de 300 persones d’arreu el món es reuniran des del divendres 5 fins al diumenge 7 d’abril a la Universitat de Barcelona per debatre plegades al voltant de les economies transformadores: l’altre món que ja existeix!

Serà en el marc de la primera trobada internacional preparatòria cap a l’FSMET 2020. Tot i que la participació a les assemblees i debats serà restringida a les persones convidades per les organitzacions que en fan part del procés, volem oferir una activitat oberta a tothom: el Fòrum Obert Internacional de les economies transformadores, que tindrà lloc divendres 5, a les 19 hores, a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona (plaça Universitat).

Es tractarà d’una sèrie de xerrades sobre els diferentes moviments i accions transformadores de l’economia: les economies feministes i amb perspectiva de gènere, els procomuns, l’agroecologia i el moviment per la sobirania alimentària o l’economia social i solidària, així com l’educació, la recerca, i la co-construcció de polítiques públiques.

Però no es tractarà de ponències magistrals com estem acostumades: cadascuna de les persones que parlen comptarà amb un màxim de deu minuts per a la seva presentació, que volem que siga dinàmica i comprensible per a tots els públics.

En aquest Fòrum Obert Internacional parlaran:

  • Florencia Partenio (Economies feministes)
  • Rogério Dalló (Economia Social i Solidària)
  • Marta Guadalupe Rivera (Agroecologia i sobirania alimentària)
  • Mònica Garriga (Procomuns)
  • Bernardo Caamal Itzá (Educació)
  • Nancy Neatman (Polítiques públiques)
  • Fernando Paniagua (Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya)
  • Marian Díez (Red de Redes de la Economía Alternativa y Solidaria)
  • Pierrette Memong (Red Africana de la Economía Social Solidaria (RAESS) - Red Intercontinental de Promoción de la Economía Social y Solidaria)

A més, i com que trobem que les arts i la cultura també tenen un caràcter transformador, cadascuna de les presentacions anirà seguida d’una actuació musical. Han confirmat la seva presència propostes tan diverses com les de:

Maria Rodés

Pau Rodríguez

Ahylin Bruno

Simonal Bie

Anna Pantinat

Julian Saldarriaga

Txell Neddermann

Adriano Galante

Volem que hi participis i siguis present a aquest Fòrum Obert per conéixer les economies transformadores i gaudir amb una pluralitat de veus connectades amb un fil musical.

 

Aformanent limitat: recollir invitació al Punt Informatiu del Fòrum