Vés al contingut

Registra't ara al FSMET VIRTUAL
Registra't ara al FSMET VIRTUAL
El Fòrum Social Mundial sobre les Economies Transformadores continua avançant, amb reptes més urgents que mai en un món en fase de reconfiguració. El procés FSMET tindrà lloc en dues etapes el 2020: un Fòrum Virtual a finals de juny i un Fòrum a l’octubre en relació amb la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, a Barcelona. Com a part del Fòrum Virtual previst del 25 de juny a l'1 de juliol, s'ha obert el registre de participants, organitzacions, activitats i iniciatives. Tens fins al 20 de juny per registrar-te i oferir les teves activitats!

Què és el FSMET

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional.

El principal objectiu d’aquest procés és acostar moviments socials i iniciatives que comparteixin la voluntat de posar al centre de l’economia les persones i el medi ambient, i d’acabar amb l’economia basada en l’extracció, el creixement, la competitivitat i el mercat, i que lluitin per caminar cap a societats resilients i col·laboratives que construeixin i reforcin aliances i accions estratègiques a base de treballar juntes.