Vés al contingut


Com participar?

L’objectiu del FSMET és crear un espai de confluència entre persones, entitats, xarxes i moviments que ja estan generant una transformació en els seus territoris en diverses parts del món. Aquest espai de trobada s’articula a través dels eixos, on de manera autogestionada es discuteixen temes claus de contingut, reptes, estratègies de futur i l’agenda per les trobades de 2019 i 2020.

Existeix també un diàleg intereixos en l’assemblea de confluència, aquesta serà el principal espai de discussió i decisió del fòrum que comptarà amb eines virtuals per facilitar el procés de trobada.

Hi ha varies formes de participar:

El Fòrum s’articula a través dels eixos de confluència, on es troben els diferents moviments, xarxes, organitzacions i persones, i de manera autogestionada es discuteixen temes claus de confluència, reptes, estratègies de futur i l’agenda de les trobades del 2019 i 2020.

Eixos de les Economies Transformadores:

Les Economies Feministes(fem@transformadora.org)

El Moviment Agroecològic i sobirania alimentària (agro@transformadora.org)

Els Comuns digitals, urbans (commons@transformadora.org)

L’Economia Social i Solidària (ess@transformadora.org)

>Polítiques públiques

Investigació i recerca.

Arreu del món hi han comités locals formats per persones d’un mateix territori que impulsen i difonen el procès del FSMET a nivell territorial animant a organitzacions locals a participar dels eixos. Per a més info contacta a int@transformadora.org

Arreu del món hi ha confluències locals formades per organitzacions d’un mateix territori que impulsen i difonen el procès del FSMET a nivell territorial animant a organitzacions locals a participar dels eixos. Per a més informació contacta a int@transformadora.org

Comunicació del FSM és fonamental a nivell intern per a garantir la fluïdesa en el procés de confluència, i a nivell extern per aconseguir que tingui un gran impacte. La comissió de comunicació articularà una xarxa de mitjans afins a nivell local i internacional. Per a més info contacta a (com@transformadora.org)

Logística: El FSM planteja un gran repte logístic per tal de poder donar resposta a totes les necessitats en coherència als valors que promovent i fomentant processos d’intercooperació entre projectes de les economies transformadores. (log@transformadora.org)

Per als dos esdeveniments, vinculats a la logística, comunicació, continguts, gestió de persones, programació cultural, entre d’altres.

Per a facilitar la participació activa als eixos de confluència de les Economies Transformadores desde qualsevol part del món, el FSMET activarà un
espai virtual de trobada
, que complementarà les trobades presencials que tinguin lloc als diferents territoris.