Vés al contingut

Governança

El model de governança del FSMET convida a l’autoorganització i l’autogestió del procés. Per assegurar el desenvolupament del procés, el comité coordinador, format per les xarxes impulsores del procés, és el responsable de la visió global, així com la definició de les bases polítiques i objectius del procés, la estratègia i el marc general sobre el qual es construeix el procés del FSMET (contingut, criteris de programació, bases comunes de l’autoorganització, etc) així com la creació de continguts. S’organitza mitjançant comissions.

Si vols formar part del Governança del FSMET, suma’t Comitè Coordinador i participa en les Comissions de Treball. Ho pots fer omplin aquest formulari

El 19 de juliol del 2019, es va constituir el Comitè Coordinador per reemplaçar i eixamplar el grup impulsor, del qual formven part REAS, RIPESS i la Xes Està compost per una vintena de xarxes internacionals i la confluència de Barcelona. La seva missió principal es assumir la Governança del procés del FSMET, que ha de ser divers, transparent, democràtic, construït col·lectivament, encoratjar la participació de totes les xarxes internacionals i mantenir els lligams amb els altres Fòrums Socials Mundials.
El Comitè Coordinador impulsa el treball dins de les comissions de treball, l’espai de participación dels actors de diverses parts del món i les diferents xarxes internacionals.

Xarxes que configuren el Comitè Coordinador