Vés al contingut
foto compu

Invitació a la segona Trobada Internacional en Línea: Camí al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET)

Del 25 al 28 de juny del 2020, Barcelona acollirà el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET). Aquest serà el punt de confluència per grups i persones de tot el món. El FSMET fa una crida a tot/es actors/es involucrats/des en la transformació econòmica, tant en l’àmbit local com internacional. 

Aquest febrer, uneix-te a la Trobada Internacional en Línia per contribuir al procés del FSMET, independentment de l’indret del planeta on et trobis! Si ja contribueixes en una confluència o desitges iniciar una, aprofita aquesta oportunitat per manifestar-te. Si us plau, comparteix aquesta invitació al teu voltant!

Horaris de les pròximes trobades en línia en anglès, francès, castellà i japonès

La reunió en japonès tindrà lloc dimarts 11 de febrer de 2020, d'acord amb el següent horari:

Bogota: 8am

Montreal: 8am

Barcelona: 2pm

New Delhi : 5:30pm

Tokyo : 10pm

Hong Kong: 8pm

La reunió en castellà tindrà lloc dimarts 11 de febrer de 2020, d'acord amb el següent horari:

Bogotá: 9am

Montreal: 9am

Barcelona: 3pm

Nueva Delhi: 6:30pm

Hong Kong: 9pm

La reunió en anglès tindrà lloc dimarts 18 de febrer de 2020, d'acord amb el següent horari:

Bogotà: 9am

Montreal: 9am

Barcelona: 3pm

Nova Delhi: 6:30pm

Hong Kong: 9pm

La reunió en francès tindrà lloc dimarts 18 de febrer de 2020, d'acord amb el següent horari:

Bogotà: 11am

Montreal: 11am

Barcelona: 5pm

Nueva Delhi: 8:30pm

Hong Kong: 11pm

Info : https://transformadora.org/es/encuentros-internacionales-en-linea-eil-rumbo-al-foro-social-mundial-de-economias-transformadoras 

Sala en línia per a les Trobades Internacionals en Línia : https://zoom.us/j/323445545

Coneix com van anar les primeres Trobades Internacionals en Línea: https://transformadora.org/sites/default/files/2020-02/RIL1-S%C3%ADntesis-ESP.pdf