Vés al contingut
Trobada abril 19

OFERTA DE FEINA: Responsable de finançament i projectes del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores de Barcelona 2020

OFERTA DE FEINA a Barcelona – 15 hores setmanals

Responsable de finançament i projectes del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores de Barcelona 2020

 

CONTEXT DE L’OFERTA

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional.

A través d’aquesta iniciativa es vol donar visibilitat pública i reconeixement als projectes d’economies transformadores, tot proporcionant una narrativa alternativa per a fer front al discurs hegemònic capitalista, tal com es va anunciar a l’últim Fòrum Social Mundial de Salvador de Bahia des de la XES, RIPESS, i REAS.

El principal objectiu d’aquest procés és acostar moviments socials i iniciatives que comparteixin la voluntat de posar al centre de l’economia les persones i el medi ambient, i d’acabar amb l’economia basada en l’extracció, el creixement, la competitivitat i el mercat, i que lluitin per caminar cap a societats resilients i col·laboratives que construeixin i reforcin aliances i accions estratègiques a base de treballar juntes.

 

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA

L’expectativa del la organització del Fòrum és que almenys la meitat del pressupost estiga generat per la seva pròpia activitat. D’altra banda, es preveuen aportacions de les organitzacions de les economies transformadores.

Altra via de finançament prové de les institucions públiques, a través de subvencions, convenis de col.laboració, fundacions de filantropia progressistes i projectes de transformació social.

Actualment l’equip tècnic del FSMET està format per 6 persones. En l’àrea econòmica ja hi ha una persona contractada per la gestió administrativa però es vol ampliar amb una persona responsable de les fonts de finançament i els projectes i convenis.

 

PRINCIPALS TASQUES

-Recollir les necessitats de finançament del procés del FSMET (conjuntament amb la persona d’administració) i buscar finançament per donar-hi resposta

-Cerca de finançament públic (a través de convocatòries de subvencions i convenis) i privat (en fundacions progressistes)

-Explorar i dissenyar l’estratègia per augmentar les fonts d’autofinançament

-Tramitació de les convocatòries de subvencions i convenis públics i privats, resolució de requeriments i justificació final

-Relació i seguiment amb les finançadores públiques i privades

 

PERFIL DEMANAT

-Experiència i/o coneixença de la xarxa de principals fundacions progressistes a nivell internacional

-Experiència en redacció i justificació de projectes en l’àmbit local i internacional, en tant en l’àmbit públic com privat; així com en l’àmbit de la cooperació internacional

-Competències lingüístiques: anglès, castellà i català (nivell alt, oral i escrit)

-Habilitats en facilitació i treball en equip    

-Autonomia i organització en el treball    

-Flexibilitat, agilitat i pro-activitat a l'hora de articular-se amb interlocutors molt variats

-Persona oberta, comunicativa, reactiva i alhora pacient.

Es valorarà:

-Participació activa en moviments socials

-Compromís i coneixements en l’àmbit de l’economia solidària, feminismes, consum responsable, i/o altres causes de justícia social i/o ambientals.     

-Visió estratègica d'aliances mundials, coneixement de xarxes i moviments relacionats amb altres formes d'entendre l'economia    

 

S'OFEREIX

-Jornada de 15 hores setmanals fins a juny del 2020 (inclòs)

-Salari: 9.974€ brut anual (13,19€/hora)

-Incorporació immediata (setmana del 24 de juny, aproximadament)

-Possibilitat de relacionar-se amb moviments socials i xarxes a nivell internacional

 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Les persones interessades en aquest lloc de treball han d’enviar a convo@transformadora.org el seu CV i una carta de motivació en castellà fins l’ 11 de juny (inclòs).

*Les candidatures preseleccionades rebran resposta abans del 28 de juny, en el cas de no obtenir resposta en aquesta data el procés es donarà per finalitzat.