Vés al contingut

Economies feministes i amb perspectiva de gènere

Sessió d'obertura de la setmana del Fòrum Social Mundial d'Economia Transformativa

El proper 25 de juny s'inicia el Fòrum Social i Mundial de les Economies Transformadores amb un esdeveniment d'obertura i benvinguda que comptarà amb la participació de diferents institucions que han donat suport aquest procés així com d'una taula de xerrades inspiradores de persones que representen les diferents temàtiques, enfocaments i territoris de les economies transformadores.

Salutació institucional a càrrec de:

Ajuntament de Barcelona: Excma. Sra.Ada Colau, alcaldessa ciutat Barcelona

Mateada Informativa rumbo al FSMET 2020

La Asociación Vientos del Sur realizó una mateada/taller con un grupo de jóvenes y docentes de la zona norte de la provincia de Buenos Aires, en el predio del Sindicato Unificado de Trabajadores de la Educación de Buenos Aires (SUTEBA), en la zona del Delta de la localidad de Tigre.

El encuentro se realizó en un ambiente de cordialidad y distensión en el que compartimos información de la Asociación Vientos del Sur, del FSMET y muchas experiencias y expectativas de las y los participantes, mientras compartimos mate, tereré y cosas ricas para comer mientras conversamos.

La sostenibilitat econòmica i social, l'economia feminista i de les cures en l'espai educatiu

Els objectius de la trobada són:

  1. Conèixer i reflexionar conjuntament sobre alguns referents teòrics d’economia feminista i altres experiències transformadores, a partir dels quals poder identificar conceptes i pràctiques concretes.
  2. Debatre sobre els mecanismes per incorporar aquesta reflexió a accions educatives en escoles i instituts.
  3. Identificar i extreure criteris comuns, útils per a la selecció i adequació de recursos i experiències educatives d’economia transformadora a l’educació obligatòria.

 

Subscriu-te a Feminismes