Vés al contingut
Imatge facilitació

Engeguem la comissió de facilitació del Fòrum!

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional.

El principal objectiu d’aquest procés és acostar moviments socials i iniciatives que comparteixin la voluntat de posar al centre de l’economia les persones i el medi ambient, i d’acabar amb l’economia basada en l’extracció, el creixement, la competitivitat i el mercat, i que lluitin per caminar cap a societats resilients i col·laboratives que construeixin i reforcin aliances i accions estratègiques a base de treballar juntes.

Som conscients que les dinàmiques de poder i privilegi també estan presents en les economies transformadores, per això volem assegurar una mirada atenta que asseguri la diversitat dels subjectes que participen d’aquest procés.

Com es planteja la facilitació de la trobada 2019?

Per la trobada 2019, volem posar en valor la necessitat d’utilitzar metodologies que generin espais de trobada, de debat, de construcció col·lectiva que assegurin que totes les veus poden ser escoltades i la diversitat és acollida, metodologies innovadores, de democràcia profunda. Per fer-ho possible, s'ha creat un equip de facilitadores provinents d'organitzacions de la XES que estan intercooperant entre elles per tal de dissenyar una proposta metodològica que acompanyi el procés de la trobada. 

 

La trobada representa el tret de sortida del FSMET i espera a 500 persones, per això, necessitem fer una crida a persones voluntàries amb experiència en facilitació de grups o que s'hi estigui formant i que puguin donar un cop de mà durant el 5, 6 i 7 d'abril. Aquestes persones tindran els àpats del FSMET gratuits i no és necessari que vinguin durant tota la trobada. 

 

Si tens ganes de ser voluntària de la comissió de facilitació del FSMET, envieu-nos un correu a coord@transformadora.org explicant la teva experiència en facilitació de grups, idiomes que parles, disponibilitat pels dies 5-7 d'abril  i motivació. Cal que ho feu abans del dilluns 25 de març, un cop el rebem us enviarem un correu de confirmació i ja us podeu reservar la data de trobada de preparació: Dimecres 27, 18-20h.