Vés al contingut

Equip tècnic

A partir de l’estratègia política definida pel Comitè Coordinador i les comissions de treball, l’Equip Tècnic traça l’estratègia per fer realitat el procés. Per això, les seves tasques són invisibilitzades i reproductives, però són les que faciliten les bases i l’estructura on s’estableixen els processos d'autoorganització i els seus diferents nivells.

L’equip tècnic està format per 10 persones que treballen a jornada parcial i s’estructura en quatre àrees diferents;

 

  • Mobilització: facilita i dona suport al procés col·lectiu. Això, ho fa posant en contacte i mobilitzant els diferents participants del FSMET tant de l’àmbit local com internacional. El FSMET és un procés en construcció, per la qual cosa la creació i el contacte entre entitats, xarxes o persones es fa de manera virtual. Per això, aquesta àrea està formada per 3 persones que treballen en: internacional, local i virtual.

 

  • L’àrea de comunicació: té la tasca de donar a conèixer el FSMET a la societat, així com el seu procés de construcció, missatges o agenda. En aquest sentit, es divideix en dos branques entrellaçades on treballen 2 persones. Premsa és la que manté la relació amb els mitjans de comunicació tant impresos, com audiovisuals com digitals, realitza les actualitzacions del web i genera les notícies relacionades amb el FSMET; mentre que comunicació manté el contacte amb els bloggers, gestiona la comunicació interna i externa, així com impulsa les estratègies de marketing i publicitat.

 

  • Àrea de producció i logística: aquest equip de 3 persones possibilita que del 25 al 28 de juny el FSMET sigui una realitat. Així doncs, planifica l’estratègia perque el Fòrum es pugui posar en marxa i portar a terme,, per la qual cosa, entre altres, s’encarrega d’habilitar els espais, de proporcionar els allotjaments als assistents o de proposar les actuacions artístiques que hi haurà durant el Fòrum.    

 

  • L'àrea econòmica té dues potes on treballen dues persones: la de finançament i la d’ administració. La de finançament, és la que s’encarrega de buscar els fons necessaris perquè es pugui realitzar el FSMET, així com fer un seguiment tant dels projectes com dels convenis. La part administrativa és la que gestiona els recursos del Fòrum.

 

A on escriure?

Si ets una organització internacional i vols participar al FSMET: int@transformadora.org.

Si ets una organització local i vols participar al FSMET: local@transformadora.org

Si vols participar al Fòrum virtual: virtual@transformadora.org

Si vols fer un voluntariat: event@transformadora.org

Si vols fer una aportació econòmica: fund@transformadora.org

Si ets un mitjà de comunicació i vols fer algun article relacionat amb el FSMET: press@transformadora.org

Si ets una xarxa, entitat, confluència o col·lectiu involucrat en el FSMET i necessites ajuda per la difusió d'esdeveniments o vols transmetre el missatge del FSMET al món: com@transformadora.org

Per a qualsevol altra cosa: hola@transformadora.org