Vés al contingut
foto móbil càmara

OFERTA DE FEINA: departament de Premsa i Comunicació

El Fòrum Social Mundial de les Economíes Transformadores (FSMET) requereix una persona per incorporar-se a l'equip de Comunicació i premsa. A continuació, tots els detalls de l'oferta. 

 

CONTEXT DE L’OFERTA:

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa. En el marc d’aquest procés, es reuniran els diversos moviments de l’àmbit local i internacional a Barcelona del 25 al 28 de juny de 2020.

A través d’aquesta iniciativa, es vol donar visibilitat pública i reconeixement als projectes d’economies transformadores, així com proporcionar una narrativa alternativa per a fer front al discurs hegemònic capitalista, tal com es va anunciar a l’últim Fòrum Social Mundial (FSM) de Salvador de Bahia des de la XES, RIPESS, i REAS.

L’equip tècnic del FSMET està format per 10 persones i necessitem cobrir una plaça en l’àrea de premsa i comunicació. Actualment, hi ha una persona en l’àrea que s’encarrega de la comunicació on-line i es requereix una persona que tingui experiència en la comunicació d’esdevenimentsl, relació amb els mitjans de comunicació i elaboració de materials comunicatius.

 

TASQUES

-Disseny, coordinació i implementació de l'estratègia comunicativa per a donar a conèixer el FSMET a la societat i promoure el FSMET entre els participants

-Relació amb mitjans: planificació i gestió de la relació amb els mitjans, per aconseguir presència en aquests espais en l‘àmbit internacional

-Redacció i enviament de notes de premsa

-Redacció d’articles i butlletins sobre el FSMET i les seves xarxes per al web 

-Implementació de la campanya de publicitat

-Coordinació amb l'equip tècnic del Fòrum i la comissió de comunicació

-Coordinació amb proveïdores de l'economia solidària externes per l'elaboració de materials comunicatius específics (audiovisual, gràfic, web, digital…)

-Elaboració de continguts i materials promocionals i gràfics

 

COMPETÈNCIES, CONEIXEMENTS I HABILITATS

-Llicenciatura o graduació en Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i RRPP, Comunicació i/o Ciències de la Informació. En cas de no disposar d'un títol, acreditar una trajectòria destacable en el camp de la comunicació.

-Experiència en relació amb mitjans periodístics i premsa

-Compromís i coneixements en l’àmbit de l’economia solidària, feminisme, consum responsable,  i/o altres causes de justícia social i/o ambientals.

-Competències lingüístiques: molt bo coneixement de català, castellà i anglès

-Persona amb iniciativa, capacitat d’autonomia i de treballar en equip

 

ES VALORARÀ

-Coneixement d'altres llengües (especialment francès)

-Participació activa a moviments socials i/o vinculació en economia solidària

-Participació en esdeveniments d’escala internacional

-Coneixements en perspectiva de gènere

-Coneixements de programes de disseny gràfic 

-Coneixements en xarxes socials

-Coneixement del sector comunicatiu de l'economia solidària

-Coneixament dels sistemes de publicacions, en particular Drupal

 

CONDICIONS

-Jornada de 20 hores setmanals fins al juliol de 2020

-Salari: 1.107 (bruts mensuals)

-Incorporació immediata (primera setmana de març)

 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Les persones interessades han d’enviar el seu CV i una carta de motivació en castellà (màxim 1 pàgina) a convo@transformadora.org abans del 20 de febrer (inclòs).

Cal especificar el nom de l’oferta a la que us presenteu en l’assumpte del correu.

*Les candidatures preseleccionades rebran resposta abans del 24 de febrer. En el cas de no obtenir resposta en aquesta termini, el procés es donarà per finalitzat.