Vés al contingut


Com participar?

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores continua avançant i, després de la trobada virtual del juny, ara ens endinsem en la segona etapa que se celebrarà a l'octubre en el marc de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya 2020. Volem visibilitzar iniciatives que donin resposta als grans reptes globals des de pràctiques econòmiques transformadores concretes i localitzades. Si tens una proposta, tens fins al 5 d'octubre per inscriure't aquí! D'altra banda, aviat obrirem l'espai per proposar activitats autogestionades. Seguiu atentes!

Comissions de treball:
Comissions de treball:
Són part de l’òrgan de Governança del FSMET i s’encarreguen de preparar el Fòrum. Per poder-hi participar, la teva entitat ha d’estar el Comitè Coordinador.
Confluències locals:
Confluències locals:
Els moviments transformadors d’una regió s’uneixen per debatre els reptes del seu territori per portar-los al FSMET.
Moviments de les economies transformadores
Moviments de les economies transformadores
Els diversors actors de les economies transformadores es reuneixen per sectors com poden ser les economies feministes, l’agroecologia, els comuns o l’economia social i solidària.
Confluències temàtiques
Confluències temàtiques
Són reptes que poden afectar a diversos moviments alhora com l’educació, les polítiques públiques o les monedes socials.
En aquest vídeo, t'expliquem les diferents formes de participació: