Vés al contingut


Com participar?

Més enllà dels dies del Fòrum, el FSMET és un procés obert que busca generar confluències entre les economies transformadores. Per això, la seva principal eina de participació és el “Forum Online” - forum.transformadora.org on hi ha diversos espais i posa en contacte moviments d’arreu del planeta. Aquests espais, però, no estan separats els uns dels altres, sinó que tenen diferents dinàmiques i nivells d’interconnexió. Per això, els participants poden estar en més d’un espai al mateix temps.

Comissions de treball:
Comissions de treball:
Són part de l’òrgan de Governança del FSMET i s’encarreguen de preparar el Fòrum. Per poder-hi participar, la teva entitat ha d’estar el Comitè Coordinador.
Confluències locals:
Confluències locals:
Els moviments transformadors d’una regió s’uneixen per debatre els reptes del seu territori per portar-los al FSMET.
Moviments de les economies transformadores
Moviments de les economies transformadores
Els diversors actors de les economies transformadores es reuneixen per sectors com poden ser les economies feministes, l’agroecologia, els comuns o l’economia social i solidària.
Confluències temàtiques
Confluències temàtiques
Són reptes que poden afectar a diversos moviments alhora com l’educació, les polítiques públiques o les monedes socials.

Si vols formar part del Governança del FSMET, suma’t Comitè Coordinador i participa en les Comissions de Treball. Ho pots fer omplin aquest "formulari": "https://forum.transformadora.org/assemblies/CC/f/849/

És una eina de treball on es poden donar a conèixer els avenços d’una comissió o confluència, ja que s’hi poden penjar documents sobre els resultats de les reunions alhora que obrir debats i fer enquestes.
En les Trobades Internacionals en Línea s’informa sobre el procés del FSMET a les noves xarxes o grups que estiguin interessats en participar. Aquí et pots registrar: https://framaforms.org/encuentros-internacionales-virtuales-eiv-virtual-international-meetings-vim-rencontres-1568122121

Al començament de 2020 s’obrirà una crida per propostes, i es descriurà el procediment per fer-les arribar, que es portarà a cap duant els dies del FSMET, del 25 al 28 de juny.
Al departament de comunicació necessitem persones que puguin fer traduccions a qualsevol llengua. Per això, pots escriure a com@transformadora.org i digue’ns en quina llengüa pots traduir.

Si estàs plantejant-te venir durant els dies de l’esdeveniment i t’agradaria contribuir com a voluntari/a posa’t en contacte amb: event@transformadora.org

Si vols donar a conèixer la teva iniciativa (campanya, lluita, etc.), en breu disposarem d’un mapa-directori on podras registrar-la i trobar-ne d’altres arreu del món.
Si vols ampliar la informació, pots accedir a aquest link on trobaràs el dossier de com participar en castellà.