Vés al contingut
RodaPremsa

Dijous 4, a les 12h: Roda de premsa FSMET

Des de l’equip tècnic del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) ens plau convidar-la a una roda de premsa de presentació del procés cap a l’FSMET 2020. La convocatòria és per al proper dijous 4 de març, a les 12 hores, a l'edifici del Borsí (Plaça de la Verònica i carrer d’Avinyó, barri Gòtic, Barcelona). >> Com arribar?

En aquesta convocatòria volem presentar als mitjans de comunicació algunes informacions bàsiques dels objectius del Fòrum que es celebrarà a Barcelona al maig de 2020, i que vol servir com a punt de trobada entre diferents moviments, iniciatives i xarxes internacionals de les economies transformadores: les economies feministes; l’agroecologia i el moviment per la sobirania alimentària; els procomuns (urbans, digitals, naturals i de coneixement); i l’economia social i solidària (incloent comerç just, finances ètiques, etc).

Junt amb aquests moviments, accions com l’educació i la recerca, o la co-construcció de polítiques públiques, esdevenen aliades per a la transformació del sistema econòmic.

Aquest procés cap a 2020 ja està en marxa, i volem compartir els seus avanços: el treball per assemblees territorials sobre cadascun dels moviments transformadors, i la confluència de tots aquests moviments en una primera trobada internacional de treball que es celebrarà del 5 al 7 d’abril en Barcelona. Per aquesta trobada, on la participació serà restringida a les persones inscrites, han confirmat la seva participació vora 300 persones, procedents de més de 40 països, convidades pels moviments i organitzacions de les economies transformadores.

Alhora, volem presentar als mitjans la campanya que hem dissenyat per a donar a conéixer l’FSMET i fomentar la participació en el procés organitzatiu cap a 2020, mitjançant xarxes socials, cartells i un espot de TV.

A la roda de premsa participaran:

-Marta Music i Nina González, membres de la confluència local de Barcelona en l’organització cap a 2020

-Marian Díez, representant de la Red de Redes de la Economía Alternativa y Solidaria (Reas), una de les organitzacions impulsores de l’FSMET 2020

-Representants de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa, el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, entitats que donen suport a l’FSMET 2020.

Ens agradaria comptar amb la seva presència per a oferir un espai on puguin adreçar preguntes sobre el procés cap a l’FSMET 2020, i ajudar-nos a difondre’l per a fer d’aquest Fòrum una plaça on participin persones, entitats, moviments i organitzacions lligades a les economies transformadores d’arreu el món.

Preguem de confirmar la seva assistència a la roda de premsa posant-se en contacte amb nosaltres al correu: press@transformadora.org