Skip to main content

News

Més de 300 inscrites de 40 procedències diferents a la Trobada Internacional preparatòria cap a l’FSMET 2020: 5, 6 i 7 d’abril 2019

La primera trobada internacional preparatòria cap al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores ja s’acosta: es celebrarà a Barcelona els propers dies 5 a 7 d’abril de 2019.

 

Cultural proposals WSFTE

A) 20h Ateneu Popular de 9 Barris

Combinat de Circ

A circus show in Ateneu Popular of Nou Barris, a social centre dedicated to culture, circus and community management for social transformation

Price: 6 (+0’80 for manegement)

Ticket Sales: https://www.4tickets.es/ateneu9b/public/janto/

Oferta cultural transformadora durant el FSMET

A) 20h Ateneu Popular de 9 Barris

Combinat de Circ

Espectacle de Circ a l’Ateneu Popular de Nou Barris, centre social dedicat a la cultura, el circ i la gestió ciutadana per a la transformació social.

Preu: 6 (+0’80 despeses de gestió)

Venda d’entrades: https://www.4tickets.es/ateneu9b/public/janto/

Dijous 4, a les 12h: Roda de premsa FSMET

Des de l’equip tècnic del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) ens plau convidar-la a una roda de premsa de presentació del procés cap a l’FSMET 2020. La convocatòria és per al proper dijous 4 de març, a les 12 hores, a l'edifici del Borsí (Plaça de la Verònica i

International Open Forum on transformative economies is coming!

 

WSFTE 2020 is, any time more, a real fact. More than 300 people from around the world are meeting from Friday 5th to Sunday 7th April at University of Barcelona to debate together around transformative economies: another world already exists!

 

Arriba el Fòrum Obert Internacional sobre les economies transformadores!

El FSMET 2020 és, cada vegada més, una realitat. Més de 300 persones d’arreu el món es reuniran des del divendres 5 fins al diumenge 7 d’abril a la Universitat de Barcelona per debatre plegades al voltant de les economies transformadores: l’altre món que ja existeix!

Trobada de mitjans i comissió de comunicació

Dins de la primera trobada internacional preparatòria cap al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET), que es celebra a Barcelona del 5 al 7 d’abril, hem reservat un espai de trobada per a les persones interessades en formar part de la comissió de comunicació de l’FSMET 2020.

Volem trobar-nos per parlar de quines estratègies podem fer servir per comunicar el procés de l’FSMET de cara a 2020, per tal de donar-lo a conéixer i fer créixer la xarxa de persones involucrades.

VOLUNTÀRIES TROBADA 2019

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores és el procés de confluència dels diferents moviments de l'economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional.

Engeguem la comissió de facilitació del Fòrum!

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional.