Vés al contingut
Portada FSMET

Més de 300 inscrites de 40 procedències diferents a la Trobada Internacional preparatòria cap a l’FSMET 2020: 5, 6 i 7 d’abril 2019

La primera trobada internacional preparatòria cap al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores ja s’acosta: es celebrarà a Barcelona els propers dies 5 a 7 d’abril de 2019.

 

Serà una trobada de treball amb entitats vinculades a les economies transformadores, xarxes i moviments a nivell local i internacional. En aquesta primera trobada es tractarà de conèixer-nos entre els diferents actors, establir els reptes a debatre, i el procés cap a l’FSMET 2020. També es pretenen acordar els plans de treball, el model de governança i validar les properes passes a seguir.

 

La trobada serà el primer pas en el procés de confluència entre els moviments i les accions transformadores de l’economia. La següent fita en aquest procés serà l’FSMET de 2020, per a continuar després amb una agenda global comuna que arreplegue els reptes compartits i com enfrontar-los des de les economies transformadores.

 

La trobada es proposa:

 

-Crear espais que faciliten el reconeixement entre els diferents moviments i les distintes accions transformadores de l’economia

-Facilitar una dinàmica de confluència on aquests moviments i accions s’articulin al voltant de reptes compartits

-Organitzar-se per establir les accions que permetin fer front a cadascun d’aquests reptes

 

Com serà la trobada?

 

La trobada preveu una sèrie d’activitats restringides a les participants inscrites, que han estat convidades prèviament. En paral.lel, al finalitzar la primera jornada, hi haurà una activitat oberta al públic en general.

 

S’utilitzaràn diferents estratègies: espais de debat amb formats innovadors, que faciliten la participació i escolta de totes les veus; altres espais de relació informal per al reconeixement i  l’intercanvi d’experiències, assemblees de confluència entre tots els moviments i les accions transformadores; itineraris per conèixer de primera mà experiències transformadores de la ciutat de Barcelona… entre d’altres activitats.

 

Mapa

>> Programa