Vés al contingut
Trobada abril 19

OFERTA DE FEINA: Responsable de comunicació del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores de Barcelona 2020

OFERTA DE FEINA a Barcelona – 25 hores setmanals

Responsable de comunicació del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores de Barcelona 2020

 

CONTEXT DE L’OFERTA

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores és el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional.

A través d’aquesta iniciativa es vol donar visibilitat pública i reconeixement als projectes d’economies transformadores, tot proporcionant una narrativa alternativa per a fer front al discurs hegemònic capitalista, tal com es va anunciar a l’últim Fòrum Social Mundial de Salvador de Bahia des de la XES, RIPESS, i REAS.

El principal objectiu d’aquest procés és acostar moviments socials i iniciatives que comparteixin la voluntat de posar al centre de l’economia les persones i el medi ambient, i d’acabar amb l’economia basada en l’extracció, el creixement, la competitivitat i el mercat, i que lluitin per caminar cap a societats resilients i col·laboratives que construeixin i reforcin aliances i accions estratègiques a base de treballar juntes.

 

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA

El principal objectiu de comunicació de l’FSMET és donar a conéixer les economies transformadores a un públic internacional i el més divers possible, per reforçar la participació de diferents xarxes, moviments i persones implicades arreu del món.

Actualment l’equip tècnic del FSMET està format per 6 persones. En l’àrea de comunicació ja hi ha una persona contractada per la gestió de premsa i mitjans de comunicació, però es vol ampliar per formar un equip que pugui assolir les tasques de comunicació de manera conjunta i coordinada.

 

PRINCIPALS TASQUES

-Definició d’objectius de comunicació segons les fases i àmbits de l’FSMET

-Coordinació amb proveïdores de l’economia solidària externes per l’elaboració de materials comunicatius específics (audiovisual, gràfic, web, digital)

-Dinamització i participació a la comissió de comunicació pròpia del Fòrum i coordinació amb comissió de comunicació de xarxes impulsores: XES, REAS i Ripess

-Elaboració de continguts per a canals de comunicació propis del Fòrum (web, Fòrum Virtual)

-Elaboració de materials de difusió de l’FSMET (presentacions, cartells, il·lustracions)

-Gestió de mailing propi (invitacions, correus per participants), butlletins i formularis web

-Estratègia de xarxes socials

 

PERFIL DEMANAT

-Experiència demostrable en gestió comunicativa, redacció i gestió de xarxes socials en entitats de l’economia solidària, entitats no lucratives i/o moviments socials

-Compromís i coneixements en l’àmbit de l’economia solidària, feminisme, consum responsable, i/o altres causes de justícia social i/o ambiental.

-Competències lingüístiques: anglès, castellà i català (nivell alt, oral i escrit)

-Capacitat de treball en equip    

-Autonomia, organització  i innovació en el treball    

-Persona oberta, comunicativa, reactiva i alhora pacient.

Es valorarà:

-Participació activa en moviments socials

-Compromís i coneixements en l’àmbit de l’economia solidària, feminismes, consum responsable, i/o altres causes de justícia social i/o ambientals.     

-Experiència i coneixements tècnics en gestió de pàgines web

-Coneixements de francés

-Coneixements de disseny gràfic i maquetació

S'OFEREIX

-Jornada de 25 hores setmanals fins a juny del 2020 (inclòs) amb possibilitat d’augmentar a 30h

-Salari: 16.622€ brut anual (13,19€/hora)

-Incorporació immediata (setmana del 24 de juny, aproximadament)

 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Les persones interessades en aquest lloc de treball han d’enviar a convo@transformadora.org el seu CV i una carta de motivació en castellà fins l’ 11 de juny (inclòs).

*Les candidatures preseleccionades rebran resposta abans del 28 de juny, en el cas de no obtenir resposta en aquesta data el procés es donarà per finalitzat.