Vés al contingut
llits solidaris

Allotja una persona transformadora

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET), que tindrà lloc del 25 al 28 de juny a Barcelona, preveu que arribaran entre 3.000 i 5.000 persones a la ciutat i necessitem espais per acollir-los.Per això, requerim de la teva ajuda i que el caliu de la teva casa es converteixi en un llit solidari on albergar els participants del Fòrum.

Es contempla que vindran persones d’arreu del planeta i dels cinc continents, però, majoritàriament d’Europa i l’Amèrica Llatina. Totes elles tenen un dominador comú, que formen part, ja sigui a través de xarxes o a títols individual, dels moviments de les economies transformadores: les economies feministes; l’agroecologia i la sobirania alimentària; l’economia social i solidària, el comerç just, finances ètiques, cooperativism; els comuns; les polítiques públiques; i l’educació i la formació.  

La finalitat de la iniciativa de llits solidaris es crear una àmplia xarxa d’allotjaments per acollir al major nombre de participants possible i, especialment, aquells que no tenen suficients recursos econòmics per pernoctar a la ciutat. 

La idea, però, és que és un intercanvi on tothom hi guanya. Els hostes o hostesses podran enriquir-se amb les experiències de les persones que acullen i conèixer sobre els seus països alhora que es teixeixen relacions humanes i poden explicar com és Catalunya a una persona d’un altre indret. 

Per tal de poder organitzar la logística dels llits solidaris, hem confeccionat aquest breu formulari que podeu omplir i fer-nos arribar via email a log@transformadora.org:

Formulari

Nom i Cognom

Adreça del domicili:

Número de llits disponibles per llar:

Idiomes que parlen les persones d’acollida:

Professió de la hostessa / hostesses

Hobbies: