Vés al contingut
epicfail

El FSMET no arriba als objectius del crowdfunding

La campanya de finançament col·lectiu (crowdfunding) que el FSMET va posar en marxa a finals de 2019, a través de la plataforma Goteo, no ha assolit els objectius esperats. 

La iniciativa pretenia recaptar un mínim de 25.000 euros, amb una xifra òptima de 40.000 euros. Aquestes quantitats anirien destinades a sufragar partides pressupostàries com coordinar la traducció i interpretació durant l'esdeveniment de juny, facilitar la participació de més persones a través de beques d'allotjament i transport, impulsar una campanya de difusió per arribar a més gent, o reforçar l'equip humà que treballa al Fòrum. 

No obstant això, al llarg dels 40 dies de campanya es van recaptar 5.030 euros, xifra que suposa un 20% de l'objectiu mínim de 25.000 euros. 

D'aquesta manera, el projecte ha quedat arxivat en la plataforma, i les aportacions realitzades es tornaran a cadascuna de les donants. 

El FSMET agraeix a totes i cadascuna de les persones que han realitzat aportacions de manera individual i col·lectiva, També estén el seu agraïment a les cooperatives i projectes que han decidit col·laborar per oferir les recompenses del crowdfunding: El Salto Diario i Pol·len Edicions, a més de Goteo per la seva guia al llarg del procés. 

Malgrat els resultats d'aquesta campanya, el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadoras és una realitat sense marxa enrere. L'equip del FSMET seguirà cercant solucions transformadores per poder donar resposta a les necessitats pressupostàries plantejades, incorporarà les lliçons apreses al llarg d'aquesta campanya, i espera tenir més èxit i noves col·laboracions. 

A més d'aquestes aportacions econòmiques, hi ha múltiples possibilitats de participar en aquest procés, que s'enriqueix amb cadascuna de les visions que s'incorporen. Ací es poden consultar algunes d'aquestes vies de participació.